+31 (0)33 2450 667

Trap frezen antislip kosten

Maak je zelf de trap antislip? Voor een in te frezen traprubber is enige ervaring in het werken met een freesmachine wenselijk.

Lees hier waar je op moet letten en wat de kosten voor frezen van antislip strips in de trap zijn.

Zelf antislip in trap frezen

Eerst dit. Ga deze uitdaging alleen aan wanneer je ervaring in het werken met een freesmachine hebt. Voor in gefreesde antislip op de trap frees je rechte sleuven. Vergeet de geleider niet!

Zorg dat het freesje goed vast zit in de machine. Zo krijgt iedere recht gefreesde sleuf een gelijke diepte.

Houdt een stofzuiger bij of aan de freesmachine. Zo voorkom je een stoffig trappenhuis. Bovendien blijft zichtbaar wat je doet.

Tip! Start met frezen van sleuven als het profiel al in huis is. Tussentijds kun je meten of de juiste diepte en breedte wordt gefreesd.

Trap met bochten antislip frezen

Heeft de trap een of twee draaiingen of is het een spiltrap, bekijk dan eerst hoever de freesmachine in de binnenbocht van hoektreden komt.

Deze maat voor de antislip frezen is leidend. Ook voor de rechte traptreden. Zie afbeelding.

Sleuven_frezen_trap_bochten

Tip! Bij professionele montage wordt gemiddeld tot 8cm aan de zijkant gefreesd. Komt de freesmachine niet zo ver? Beoordeel of dit vlak belopen wordt. 

Kosten trap antislip frezen

Geen freesmachine in bezit? Veel bouwmarkten bieden freesmachines te huur aan. Ga uit van zón €35,00 per dag. Exclusief borg en een freesje.

Een hardmetalen freesje dat in de freesmachine wordt geplaatst, koop je los. Let op! sommige freesmaten zijn moeilijk verkrijgbaar.

Koop je een Startpakket© antislipstrip bij Antislipstrip.nl dan wordt het juiste hardmetalen freesje geleverd. Inclusief antislipstrips en een freesinstructie.

Een Startpakket© antislipstrip kost circa € 73,99 excl. verzendkosten.

Tip! Schachtmaat 8mm komt het meeste voor. Deze wordt geleverd in het Startpakket©. Heeft de freesmachine een ander schachtmaat, meldt dit bij aanschaf.

Kosten antislip in trap frezen

Een berekening van kosten voor antislip in de trap frezen kan nu worden gemaakt. Deze is exclusief eventuele borg, reiskosten en portokosten.

Huur Freesmachine

Startpakket© antislip

 

35,00

73,99

TOTAAL    108,99


Wanneer je alle producten in huis hebt, kun je aan de slag. Plan de werkzaamheden in en werk schoon. Dat komt ten goede aan het eindresultaat. 

Uitbesteden antislip frezen

Wil je voorkomen dat de trap beschadigd raakt of zie je op tegen de klus? De monteurs van Antislipstrip.nl frezen dagelijks sleuven voor antislip strips.

Ons montageteam beschikt over de juiste apparatuur. Apparatuur is op het werk aangepast. De monteur werkt vakkundig en schoon. De trap is direct antislip.

De gemiddelde montageprijs is €150,00 per trap. Een monteur komt sleuven frezen en antislipstrips aanbrengen. Met welk traprubber de trap antislip gemaakt wordt, kies je tijdens de montageafspraak.

trap_frezen_antislip_kosten

 

Tip! Zijn de antislip strips al in huis? Je kunt ook een prijs voor het alleen frezen van sleuven aanvragen. 

Prijs antislip in trap frezen aanvragen             

Startpakket Normaal

Startpakket ECO

Startpakket Dektrede

Montagematerialen