+31 (0)33 2450 667

Snel antislipstrips in huis

Heb je besloten om thuis te klussen. Dan is het goed om te weten wat de levertijd van antislip strips is.

Nu kunnen de werkzaamheden worden gepland en weet je wanneer je veilig de trap op- en af kunt.

Levertijd van antislip strips

De antislip strips van Antislipstrip.nl worden geleverd uit een grote voorraad. Verreweg de meeste antislip strips zijn uit voorraad leverbaar.

Bestellingen die voor 12 uur ‘s middags zijn geplaatst en betaald, worden diezelfde werkdag nog verzonden. Levering is traceervaar en vindt vanaf de volgende werkdag plaats.

Ook antislip tapes snel in huis

Naast een grote voorraad van antislip strips, is ook een grote voorraad van antislip tapes aanwezig in ons magazijn.

Bestelde meters antislip tape of rollen antisliptape zijn uit voorraad leverbaar. Is een artikel niet meer op voorraad of wanneer de voorraad beperkt is, wordt dit op website aangegeven. 

Antislip tapes met ronde uiteinden worden door onszelf op de juiste lengte gemaakt. De levertijd houden wij hiervan zo kort als mogelijk.

Voor maatwerk lengtes antislip tape geldt soms een iets langere leveringstermijn. Antislip tapes met ronde uiteinden worden geleverd tot 5 werkdagen na plaatsen bestelling. (Maar meestal véél sneller.)

Snel aan de slag? Afhalen!

Wil je sneller aan de slag? Afhalen van bestellingen bij Antislipstrip.nl in Soesterberg is mogelijk. Wanneer u de bestelling in onze webshop plaatst en betaald, wordt deze klaargelegd voor afhalen.

Het is noodzakelijk om een afspraak voor afhalen in te plannen. We zijn vaak bij klanten aan het werk. Daardoor is niet altijd iemand aanwezig. 

Levertijd van RVS 

RVS trapstrips worden niet standaard uit een grote voorraad geleverd. Wel beschikken wij over kleine aantallen kant- en klare lengtes.

Wanneer snelle levering gewenst is, kan contact worden opgenomen met onze klantenservice. Dan wordt nagekeken wat het snelst haalbare leveringsmoment is.