(+31) (0)346 215 679

De snelle levertijd van Antislipstrip.nl

Heb je besloten om thuis te klussen. Dan is het goed om te weten wat de levertijd van antislip strips is. Zo kunnen de werkzaamheden worden gepland. En weet je wanneer je veilig de trap op- en af kunt.

De levertijd van antislip strips

De antislip strips van Antislipstrip.nl worden geleverd uit een grote voorraad. Verreweg de meeste antislip strips zijn uit voorraad leverbaar. Bestellingen die voor 14 uur ‘s middags zijn geplaatst en betaald, worden diezelfde werkdag nog verzonden. Levering vindt de volgende werkdag plaats.

De levertijd van antislip tapes

Naast een grote voorraad van antislip strips, is ook een grote voorraad van antislip tapes aanwezig in ons magazijn. Bestelde meters antislip tape of rollen van 15 meter zijn uit voorraad leverbaar. Is een artikel niet meer op voorraad of wanneer de voorraad beperkt is, wordt dit op website aangegeven. 

Antislip tapes met ronde uiteinden worden in ons magazijn op de juiste lengte gemaakt. Wij proberen de levertijd hiervan zo kort als mogelijk te houden. De levertijd van maatwerk lengtes antislip tape duurt daardoor soms iets langer. Antislip tapes met ronde uiteinden worden geleverd tot 5 werkdagen na plaatsen bestelling. (Maar meestal véél sneller.)

Sneller aan de slag? Afhalen is mogelijk

Wil je sneller aan de slag? Afhalen van bestellingen bij Antislipstrip.nl in Soesterberg is mogelijk. Wanneer u de bestelling in onze webshop plaatst en betaald, wordt deze klaargelegd voor afhalen. Het is noodzakelijk om een afspraak voor afhalen in te plannen. We zijn vaak bij klanten aan het werk. Daardoor is niet altijd iemand aanwezig. Wij zouden het vervelend vinden, wanneer u voor een gesloten deur staat.

De levertijd van RVS op de trap is langer

RVS trapstrips worden niet standaard uit een grote voorraad geleverd. Wel beschikken wij over kleine aantallen kant- en klare lengtes. Wanneer snelle levering gewenst is, kan contact worden opgenomen met onze klantenservice. Dan wordt nagekeken wat het snelst haalbare leveringsmoment is.