+31 (0)33 2450 667

Persoonlijk Bescherming set

Tijdens het plaatsen van antislipstrips is persoonlijke bescherming belangrijk. Wanneer antislipstrips worden geplaatst met een “Startpakket” ontving u een Gratis Persoonlijk Bescherming Set (PBM-set).

Hieronder leest u waarom deze set tijdelijk niet wordt meegestuurd.

Persoonlijke bescherming

Sinds de maatregelen voor Covid-19 heeft persoonlijke bescherming dragen een ander doel gekregen. Mondmaskers en brillen werden noodzaak voor het weren van een virus.

Halverwege Maart 2020 kondigde het kabinet maatregelen aan. Zij verzochten daarbij om alle beschikbare Persoonlijke beschermingssets aan de medici te schenken.

Met een landelijk tekort aan Persoonlijke Bescherming sets besloot het team van Antislipstrip.nl dat alle beschikbare sets uit het magazijn naar de huisartsen in de gemeente Soest moesten. Wij schonken de sets aan hen begin April 2020.

In het najaar 2020 lijkt het tekort aan Persoonlijk Beschermingssets opgelost. Echter, de Gratis Persoonlijk Beschermingssets kunnen nog niet worden geleverd.

De vraag naar mondmaskers en veiligheidsbrillen is nog altijd groot. De prijzen zijn fors.

Tijdelijk geen PBM-set bij Startpakket Antislipstrip

Omdat er geen geschikte Persoonlijk bescherming set beschikbaar is voor Gratis toevoeging in het startpakket, wordt deze vooralsnog niet meegeleverd.

Wij vinden dit erg spijtig. De prijs van het Startpakket willen wij niet verhogen vanwege de toevoeging van een duur geprijsde PBM-set. 

Antislip strips veilig plaatsen

Antislip strips veilig plaatsen blijft ons grootste doel. Dit kunt u doen (zonder ons PBM-set):

  • Bereid de werkzaamheden goed voor. Zorg voor een schoon en overzichtelijk werkgebied. Ook tijdens het frezen van de sleuven.
  • Het hebben van enige ervaring in het gebruik van een freesmachine vergroot de veiligheid. Gebruik een geleider om recht te kunnen frezen.
  • Beschikken over de juiste gereedschappen is een must. Zo worden antislip strips met een scherpe beitel op maat gesneden. Over het plaatsen van antislipstrips leest u hier meer.

Zodra een mondmasker, veiligheidsbril en oordoppen weer goed beschikbaar zijn, wordt deze weer Gratis in het startpakket toegevoegd.

Zelf aan de slag? Het Startpakket blijft beschikbaar

De startpakketten blijven beschikbaar zonder het Gratis PBM-set.

Startpakket Normaal

Startpakket ECO

Startpakket Dektrede

Montagematerialen