+31 (0)33 2450 667

Herkent u dit? Die verraderlijke gladheid van een houten trap? Een valpartij zit in een klein hoekje. Maar maakt u zich geen zorgen.

De oplossing voor uw gladde houten trap, vindt u hier. Een oplossing die uw trap veilig én stijlvol maakt.

Stijlvolle trapstrip zwart

Zoekt u naar een subtiele, stijlvolle oplossing voor uw gladde trap? Met een trapstrip zwart creëert u niet alleen antislip grip, maar ook een elegante, moderne uitstraling.

U kunt rekenen op een functionele én esthetische oplossing voor uw veiligheid.

Trapstrip Zwart             

Vakkundig trap frezen

U denkt misschien aan het frezen van uw trap op antislipstrips te installeren. Dat is precies waar onze ervaren monteurs in uitblinken.

Met meer dan 15 jaar ervaring, garanderen wij een vakkundige montage. Specifiek afgestemd op uw houten trap.

Ik wil een veilige trap             

Uw veiligheid gegarandeerd

Uw prioriteit ligt bij een veilig te belopen trap. Dat begrijpen wij. Onze antislipstrips bieden een betrouwbare oplossing om uitglijden te voorkomen.

Met een scala aan kleuren en modellen, zorgen wij er voor dat uw veiligheid samen gaat met een mooie uitstraling van uw trap.

Overzicht modellen en kleuren             

Ervaren monteur aan het werk

Met precisie en vakmanschap zorgen onze monteurs voor een perfecte installatie van antislipstrips op uw houten trap. Uw veiligheid is in goede handen.

Klantervaringen lezen             

Professioneel en servicegericht

Vindt u het ook belangrijk dat het best passende product uw houten trap veilig maakt? En dat op het gekozen product een garantie zit voor jarenlang gebruiksplezier?

Wij bieden bij vakkundige montage kleur- en modelkeus aan. Uw houten trap beloopt u weer veilig. De Algemene Voorwaarden zijn opgesteld om uw ervaring te waarborgen.

Uw houten trap is onze zorg

Dat uw houten trap meer is dan alleen een functioneel onderdeel van uw huis, begrijpen wij. Het is een stijlvol element dat veilig moet zijn.

Met antislip op uw trap wordt daarin voorzien. Neem een stap naar een veilig én mooie trap en laat ons u daarbij helpen.

Ik wil contact