+31 (0)33 2450 667

Als het niet werkt, zoals het hoort

Hoe frustrerend is dit? Een mes dat bot is, snijdt niet. Een douchekraan vol kalkaanslag, geeft een onplezierige straal. Geen ruitenwisservloeistof in de auto, maakt rijden tijdens slecht weer gevaarlijk.

Het onderhouden van producten is altijd nodig. Zo heb je er langer plezier van.

Met onderhoud profiteer je langer

Klusjes in- en om het huis worden vaak uitgesteld. Soms ontbreekt het aan de tijd. Of het budget is ontoereikend. Bovendien is het niet (altijd) een plezierige bezigheid.

Na een drukke werkdag óf naast het opvoeden van kinderen. Klussen laat je liever liggen.

Toch heeft het onderhouden van producten voordelen. Je profiteert er langer van! Uiteindelijk werkt het kosten besparend. Een goed onderhouden product levert minder frustratie op!

Zo werkt het ook met veiligheid

Van goed onderhouden spullen profiteer je langer. Zo werkt het ook met veiligheid. Denk vooruit. Handel preventief. Ongelukken wil je toch liever voorkomen?

Vaak is het risico allang bekend. Een Peuter dat de keukenkastjes opentrekt. Vocht ter hoogte van elektra. Of een té gladde trap.

Voor kleine kinderen zijn veiligheidsoplossingen niet eens zo ingewikkeld. Veel maatregelen zelfs prima tijdelijk te gebruiken. Je ziet er uiteindelijk niks meer van! En eerlijk is eerlijk; we handelen er ook best wel naar.

Maar de te gladde trap blijft vaak lang een uitgestelde klus. We wachten tot het misgaat.

Ongelukken op de trap voorkomen

Wie weleens van de trap gevallen is, weet het. Degene die het risico onderschat, komt er vanzelf achter. Een val van de trap is pijnlijk.

Kinderen kregen botbreuken. Volwassenen herstellen van een whiplash.  We horen zo vaak dat het risico té lang werd weggewuifd.

Maar genezen van verwondingen duurt soms lang. En uiteindelijk kost het naast tijd, geld. De verkeerde bezuiniging, zou je kunnen stellen.

Maak de trap antislip

Met een relatief eenvoudige ingreep, kunnen trapongelukken worden voorkomen. Zo is de trap prima met antislip tape te beveiligen.

De tape maakt iedere trap antislip. Uitglijden wordt voorkomen. Is antislip tape niet echt wat je zoekt? Een ingefreesde antislipstrip heeft meer voordelen.

  • Langdurige veiligheid
  • Groot productaanbod
  • Sfeer verhogend

Bespaar op onderhoud

Een antislip strip op de trap maakt veilig. Bovendien maakt het de trap meer slijtvast. Er is minder wrijving op de treden. De trap hoeft minder vaak geschilderd te worden. 

Zelf de trap antislip maken

Voor zowel antislip tape als ook een ingefreesde antislipstrip geldt, dat dit door velen zelf kan worden aangebracht. Alhoewel. Voor een frees antislipstrip is kennis in het gebruiken van een freesmachine nodig.

Shop trap veiligheid             

Informatie preventieve veiligheid

Wil je ongelukken voorkomen? Wij leveren preventieve veiligheid voor op de trap. Producten én een professionele montagedienst. Neem contact op met onze klantenservice.

Bel 033-2450667