+31 (0)33 2450 667

Een veilig, warme woning

Jouw zwangerschap is een bijzondere periode vol verwachting, vreugde en soms ook uitdagingen.

Een opmerkelijke fase die je vanaf de 32ste week kunt verwachten, is een “nesting fase”. Een opmerkelijke fase die veel zwangere vrouwen ervaren.

Tijdens de nesting fase krijg je de natuurlijke en instinctieve drang om het huis voor te bereiden op de komst jullie baby.

Nesting Fase

Wat is Nesting Fase?

Tijdens de nesting fase voelen veel aanstaande moeders een sterke behoefte om hun woning schoon te maken, te organiseren en te decoreren. Jouw huis wordt een veilig en comfortabel thuis voor jullie kindje.

Deze drang komt voort uit een diepgeworteld instinkt om een warme en beschermende omgeving te creëren. De nesting fase kan zich uiten in activiteiten, zoals:

  • Inrichten babykamer
  • Kopen en wassen van kleertjes
  • Schoonmaken van het huis
  • Opgeruimde omgeving creëren

Veiligheid in de woning

Een belangrijk aspect van de nesting fase is het waarborgen van de veiligheid in huis. Niet alleen het kiezen van veilige meubels en accessoires voor jouw kindje, maar ook het aanpassen van bestaande structuren, zoals de trap in huis.

De trap kan een potentiële bron van gevaren zijn, vooral met een baby op komst. Daarom is het belangrijk om deze tijdig veilig te maken, bijvoorbeeld door antislip strips aan te brengen als de trap glad is.

Veilig traplopen

Wacht niet te lang

Hoewel je de nesting fase pas vlak voor de bevalling gaat ervaren, is het belangrijk om niet te lang te wachten met het treffen van veiligheidsmaatregelen.

Enkele redenen om eerder in je zwangerschap hiervoor aandacht te hebben, zijn:

  • Vermijd stress
  • Veiligheid voorop
  • Professionele hulp

Laat uitstellen van belangrijke klussen geen onnodige stress veroorzaken. Hoe eerder je begint, hoe sneller je woning een veilige haven wordt voor jullie baby.

Op tijd starten, geeft je gemoedsrust en zekerheid over dat je klaar bent voor de bevalling.

Voor het inschakelen van professionele hulp, zoals het aanbrengen van antislip strips op je trap, levert tijdig inplannen een zekerheid op van goede kwaliteit en veiligheid zonder deadline.

Jouw trap is veilig en slijtvast vóór je de kraamperiode ingaat.

Geniet van je nesting fase!

Start in het tweede trimester al met het maken van een veiligheidsplan voor je woning. Dit geeft ruimte en tijd om professionals in te schakelen.

Zo zorg je voor een warme en veilige omgeving voor de komst van jullie kindje. Geniet zorgeloos van je nesting fase!

Is jouw trap glad en wil je deze veilig maken? De klantenservice van Antislipstrip.nl kan jou verder helpen met professionele montage of een volledig doe-het-zelf Startpakket.

Bel: 033-2450667