(+31) (0)346 215 679

Een geschilderde, gelakte of gerenoveerde trap kan zonder maatregelen glad zijn. Gladde trap treden zijn oorzaak van veel ongelukken in huis. Maak de traptreden anti slip met een trapstrips. Trapstrips zijn leverbaar in diverse modellen, materialen en kleuren.

  • Grootste assortiment
  • Tot 11 jaar product garantie
  • Professionele montage

Wat doet een Trapstrip?

Een Trapstrip maakt de traptreden anti slip. Tijdens het belopen van de traptreden wordt de voet geremd. De Trapstrip is geprofileerd aan de bovenzijde en ligt ongeveer 1mm op het tredevlak. De geribbelde bovenzijde en het opstaande randje zorgen voor een remmende werking.

Bijkomend van het remmen van de voet, is dat een trapstrip zorgt voor minder wrijving op de traptreden. Door minder wrijving slijt de verf- of laklaag minder hard. Loopslijtage op de traptreden is minder snel zichtbaar. Een trap hoeft minder vaak opnieuw geschilderd te worden.

Welke Trapstrip is geschikt?

Bij het kiezen van een trapstrip is een aantal punten belangrijk. Zijn sleuven in de traptreden aanwezig? Dan is de maatvoering van de sleuf bepalend. Wordt de trap intensief belopen? Gebruikt men schoeisel of loopt men vooral met sokken of blote voeten op de traptreden? Bij ons kunt u terecht voor een goed advies gericht op uw situatie.

Montage van trapstrips

Bij montage van ingefreesde trapstrips is het van belang dat je weet wat je doet. Ervaring in het gebruik met een freesmachine is belangrijk. Is de sleuf goed gefreesd, dan is vraagt ook het plaatsen van de trapstrip om aandacht. Het plaatsen zelf is eenvoudig. Maar een trapstrip kan krimpen in de sleuf door invloed van warmte of kou. Om dat te voorkomen, is het juist afsnijden van de trapstrip noodzakelijk.

Bij Antislipstrip.nl weten ze hoe trapstrips goed te plaatsen zijn. Het Startpakket is voorzien van de juiste producten én een montage instructie. Zo is het zelf monteren van trapstrips een klus die door iedere doe-het-zelver te doen is.

 

Informatie aanvragen