(+31) (0)346 215 679

Gladde traptreden zijn vaak oorzaak van ongelukken op de trap in huis. Met een veilig gevoel de trap op en af? Maak de trap anti slip!

  • Grootste assortiment
  • Tot 11 jaar productgarantie
  • Professionele montage

Waarom de trap anti slip maken?

Met een relatief kleine, kortdurende, ingreep worden ongelukken in het trappenhuis voorkomen. En anti slip strip wordt op de trap gemonteerd. De trap wordt antis slip doordat het infreesprofiel aan de bovenzijde geribbeld is en ongeveer 1mm op het tredevlak ligt. Tijdens het belopen van de traptreden, ervaart u antislip werking door het opstaande randje en de geribbelde bovenzijde.

Hoe wordt de trap anti slip gemaakt?

Met een freesmachine worden sleuven in de trap treden gefreesd. De antisliptrap strip wordt zonder bevestigingsmaterialen in de sleuf gedrukt. Door lamellen aan de onderzijde van het antisliptrap profiel, blijft de strip in de sleuf vastzitten.

Trap anti slip maken door professional

Bij onvakkundige montage loopt u kans op beschadiging van uw trap. Daarom nemen we u deze zorg graag uit handen. Onze professionals maken dagelijks trappenhuizen veiliger en werken vakkundig en secuur. Nadat het monteren van Antisliptrap Strips is afgerond, wordt uw trappenhuis netjes en stofvrij opgeleverd.

 

Informatie aanvragen