(+31) (0)346 215 679

Uitgegleden? Maak de trap antislip!

Gladde traptreden zijn vaak oorzaak van ongelukken op de trap in huis. Met een veilig gevoel de trap op en af? Maak de trap antislip! Met een antislip strip op iedere traptrede, wordt uitglijden voorkomen. Een trapstrip ziet er bovendien zeer fraai uit. En een antislip strip maakt ook dat de trap minder geschilderd hoeft te worden. Immers; je voet wordt geremd waarmee de wrijving afneemt. Handig toch? 

Op Antislipstrip.nl wordt sinds 2009 het grootste assortiment antislip strips en antislip tapes aangeboden. Alleen kwalitatief hoogwaardige producten worden in het assortiment opgenomen. Alles voor een veilig trappenhuis. De meeste producten zijn per meter te bestellen. Professionele montage is ook mogelijk!

  • Grootste assortiment
  • Tot 11 jaar product garantie
  • Professionele montage

Waarom de trap antislip maken?

Met een relatief kleine, kortdurende, ingreep worden ongelukken in het trappenhuis voorkomen. En antislip strip wordt op de trap gemonteerd. De trap wordt veilig doordat de trapstrip aan de bovenzijde geribbeld is en ongeveer 1mm op het tredevlak ligt. Tijdens het belopen van de traptreden, ervaart u antislip werking door het opstaande randje en de geribbelde bovenzijde.

Hoe wordt de trap anti slip gemaakt?

Met een freesmachine worden sleuven in de trap treden gefreesd. De antislip strip wordt zonder bevestigingsmaterialen in de sleuf gedrukt. Door lamellen aan de onderzijde van het trapstrip, blijft de trapstrip in de sleuf vastzitten.

Trap antislip maken door professional

Bij onvakkundige montage loopt u kans op beschadiging van uw trap. Daarom nemen we u deze zorg graag uit handen. Onze professionals maken dagelijks trappenhuizen veiliger en werken vakkundig en secuur. Nadat het monteren van Antislip Strips is afgerond, wordt uw trappenhuis netjes en stofvrij opgeleverd.

Tips! Om de trap veilig te maken

Zorg voor goede verlichting in het trappenhuis. Geen voorzieningen voor verlichting in de buurt? Met een “Glow in the Dark” antislip strip maak je de trap veilig. Zorg voor degelijk leuningwerk dat goed vastzit aan de muur of smetplank. Leuningwerk dat meegebogen met de trap loopt, is veiliger. Bij Trapveiligheid.nl informeren ze je graag over de mogelijkheden. Breng traphekken aan wanneer kleine kinderen gebruik maken van de trap. Maar beter nog: leer ze actief voorzichtig de trap op- en aflopen. De trap is geen speelplek maar een serieus te nemen onderdeel van veel woningen.

En tenslotte: leg geen spullen op de trap. Een trap is een vaak intensief gebruikte verkeersruimte in huis. Wanneer het loopvlak vol ligt, kan dit écht tot valpartijen leiden. Houdt de trap veilig!

 

Informatie aanvragen