(+31) (0)346 215 679

Een geschilderde, gelakte of gerenoveerde trap kan zonder maatregelen glad zijn. Gladde trap treden zijn oorzaak van veel ongelukken in huis. Maak de traptreden anti slip met een slijtstrip. Slijtstrippen zijn leverbaar in diverse modellen, materialen en kleuren.

  • Grootste assortiment
  • Tot 11 jaar productgarantie
  • Professionele montage

Wat doen slijtstrippen?

Een slijtstrip maakt de trap anti slip. Tijdens het belopen van de traptreden, wordt de voet geremd. De slijtstrip is geprofileerd aan de bovenzijde en ligt ongeveer 1mm op het tredevlak. De geribbelde bovenzijde en het opstaande randje zorgen voor een remmende werking. Gekozen kan worden voor één slijtstrip per trede of meerdere slijtstrippen. Meer slijtstrippen maken de treden veiliger, vooral voor kleine kindervoeten.

Welke slijstrippen zijn geschikt?

Bij het kiezen van een slijtstrip is een aantal punten belangrijk. Zijn sleuven in de traptreden aanwezig? Dan is de maatvoering bepalend. Wordt de trap intensief belopen? Gebruikt men schoeisel of loopt men vooral met sokken of blote voeten op de traptreden? Bij ons kunt u terecht voor een goed advies gericht op uw situatie.

 

Informatie aanvragen