(+31) (0)346 215 679

Gladde traptreden zijn vaak oorzaak van ongelukken op de trap in huis. Met een veilig gevoel de trap op en af?

  • Leg geen spullen op de trap
  • Zorg voor goede verlichting
  • Breng een rubberstrip aan

Wat doet een rubber strip?

Met een antisliptrap strip wordt uitglijden voorkomen. Plaats een rubberen strip aan de voorzij de van de trede en maak daarmee de trap antislip. Tijdens het belopen van de traptreden, ervaart u antislip werking door het opstaande randje en de geribbelde bovenzijde. De rubberstrip is gemaakt van volwaardig gerecycled rubber.

Wat is een rubberstrip?

Een rubbestrip is een gerecycled rubberen strip voorzien van een profilering aan de loopzijde van de strip. De rubberstrip ligt ongeveer 1 mm op het tredenvlak. De Strip wordt zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf gedrukt. Doordat de rubberstrip aan de zijkant geprofileerd is, heeft deze voldoende weerstand en wordt niet uit de sleuf gelopen.

Professionele montage rubberstrips

Bij onvakkundige montage loopt u kans op beschadiging van uw trap. Daarom nemen we u deze zorg graag uit handen. Onze professionals maken dagelijks trappenhuizen veiliger en werken vakkundig en secuur. Nadat het monteren van Antisliptrap Strips is afgerond, wordt uw trappenhuis netjes en stofvrij opgeleverd.

Vindt u vriendelijk klantcontact, vakbekwaam werken en een goede kwaliteit ook belangrijk? Wij wel! Neem contact op met onze klantenservice voor meer, vrijblijvende, informatie.

Informatie aanvragen