(+31) (0)346 215 679

Een mooie trap is puur woongenot, maar een veilige trap is essentieel. Is uw trap geschilderd of gelakt en daardoor spiegelglad? Met een infreesprofiel maakt u de trap anti slip! Wij leveren en plaatsen een of meerdere antislipstrippen op de trap voor nieuwe en bestaande trappen.

  • Grootste assortiment
  • Montage dubbele antislipstrippen
  • CBW erkend

Wat zijn antislipstrippen?

Met het plaatsen van een antislipstrip wordt uitglijden voorkomen. Plaats meerdere antislipstrippen aan de voorzij de van de trede voor extra veiligheid op de trap. Tijdens het belopen van de traptreden, ervaart u antislip op de trap door het opstaande randje en de geribbelde bovenzijde.

Hoe zien antislipstrippen er uit?

Een antislipstrip is een rubberen of kunststof strip voorzien van een profilering aan de loopzijde van de strip. De antislipstrip ligt ongeveer 1 mm op het tredenvlak. De Strip wordt zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf gedrukt. Antislipstrippen zijn aan de onderzijde voorzien van lamellen, waardoor de antislipstrip voldoende weerstand heeft en niet uit de sleuf gelopen wordt.

Deskundige montage antislipstrippen

Overweegt u meerdere antislipstrippen per traptrede te plaatsen? Bij onvakkundige montage loopt u kans op beschadiging van uw trap. Daarom nemen we u deze zorg graag uit handen. Onze professionals maken dagelijks trappenhuizen veiliger en werken vakkundig en secuur. Nadat het monteren van Antisliptrap Strips is afgerond, wordt uw trappenhuis netjes en stofvrij opgeleverd.

 

Informatie aanvragen