(+31) (0)346 215 679

Woont u in of in de omgeving van Amsterdam en maakt u regelmatig gebruik van een gladde trap? Gladde traptreden zijn vaak oorzaak van ongelukken op de trap. Wij maken dagelijks in heel Nederland en de regio Amsterdam, traptreden veilig en slijtvast met antisliptrap strips.

  • Grootste assortiment
  • Professionele montage
  • Maximaal € 25,00 reis- en parkeerkosten

Wat doet een Antisliptrap strip?

Met een antisliptrap strip wordt uitglijden voorkomen. Plaats een antisliptrapstrip aan de voorzijde van iedere trap trede. Tijdens het belopen van de traptreden, ervaart u antislip werking door het opstaande randje en de geribbelde bovenzijde.

Antislip strips zijn in veel modellen en kleuren leverbaar. Zo is voor ieder trappenhuis, ook trappen in Amsterdam, een passende oplossing. Heeft u een bovenwoning, dan beloopt u de trap mogelijk vooral met schoeisel. Een antislip trapstrip die extra slijtvast is, hebben wij standaard in ons assortiment.

Wat is een antisliptrap strip?

Een antisliptrap strip is een rubberen of kunststof strip voorzien van een profilering aan de loopzijde van de strip. De antisliptrap strip ligt ongeveer 1 mm op het tredenvlak. De Strip wordt zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf gedrukt. Doordat de antislip strip aan de zijkant geprofileerd is, heeft deze voldoende weerstand en wordt niet uit de sleuf gelopen.

Professionele montage in Amsterdam

Bij onvakkundige montage loopt u kans op beschadiging van uw trap. Daarom nemen we u deze zorg graag uit handen. Het is onze ervaring dat In Amsterdam veel trappen een uitgesleten traptrede hebben. De trap is oud, maar zéker nog geschikt om te beveiligen met een antislip strip. Onze professionals maken dagelijks trappenhuizen veiliger en werken vakkundig en secuur. Nadat het monteren van Antisliptrap Strips is afgerond, wordt uw trappenhuis netjes en stofvrij opgeleverd.

Tijdens de montageafspraak kunt u rustig bekijken welke modellen en kleuren beschikbaar zijn voor montage in uw traptreden. Zodra u er uit bent, start onze monteur met het werk. Standaard worden de modellen “Normaal”, “ECO” en “dektrede” meegebracht. Heeft u de voorkeur voor een ander model? Geef dit voortijdig aan bij onze klantenservice. Dan zorgt onze monteur dat de juiste producten aanwezig zijn.

 

Informatie aanvragen