(+31) (0)346 215 679

Een mooie trap is puur woongenot, maar een veilige trap is essentieel. Is uw trap geschilderd of gelakt en daardoor spiegelglad? Een antislijtstrip is de oplossing! Wij leveren en plaatsen antislijtstrips op de trap voor nieuwe en bestaande trappen.

  • Grootste assortiment
  • Levering uit voorraad
  • Professionele montage

Wat doet een antislijtstrip?

Met een antislijtstrip wordt uitglijden voorkomen. Plaats een antislijtstrip aan de voorzijde van de trede. Tijdens het belopen van de traptreden, ervaart u antislip op de trap door het opstaande randje en de geribbelde bovenzijde.

Hoe ziet een antislijtstrip er uit?

Een antislijtstrip is een rubberen of kunststof strip voorzien van een profilering aan de loopzijde van de strip. De antislijtstrip ligt ongeveer 1 mm op het tredenvlak. De Strip wordt zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf gedrukt. Doordat de antislijtstrip aan de zijkant geprofileerd is, heeft deze voldoende weerstand en wordt niet uit de sleuf gelopen.

Extra veiligheid op de trap

Er zijn redenen te bedenken waarom extra antislip grip op de trap gewenst is. Bijvoorbeeld wanneer kleine kinderen de trap op- en aflopen. Plaats een tweede antislijt strip op de traptrede. Zo profiteert iedere gebruiker van een veilige stap op de trap. Een tweede antislijtstrip biedt nét dat beetje meer antislip grip.

Montage antislijtstrip

Bij onvakkundige montage loopt u kans op beschadiging van uw trap. Daarom nemen we u deze zorg graag uit handen. Onze professionals maken dagelijks trappenhuizen veiliger en werken vakkundig en secuur. Nadat het monteren van antislijtstrip is afgerond, wordt uw trappenhuis netjes en stofvrij opgeleverd.

Tijdens de montage van antislijt strippen wordt een deel van ons assortiment meegebracht. Zo heeft u tijdens de montageafspraak ruime keus tussen verschillende modellen en kleuren. Op locatie beslist u wat in uw traptreden wordt aangebracht. Indien gewenst, geeft onze monteur u uitleg over ieder model. Zo bent u verzekerd van de juiste keuze op uw traptreden.

Informatie aanvragen