(+31) (0)346 215 679

Een valpartij door gladde traptreden staat hoog genoteerd op de lijst van meest voorkomende ongelukken in huis. Heeft u ook het gevoel dat uw trappenhuis veiliger kan? Maak de trap anti slip. Wij leveren Anti-slipstrips voor de trap.

  • Levering uit voorraad
  • Grootste Assortiment
  • Tot 8 jaar productgarantie

Wat doet een Antisliptrap strip?

Met een antisliptrap strip wordt uitglijden voorkomen. Plaats een antisliptrapstrip aan de voorzij de van de trede. Tijdens het belopen van de traptreden, ervaart u antislip werking door het opstaande randje en de geribbelde bovenzijde.

Wat is een antisliptrap strip?

Een antisliptrap strip is een rubberen of kunststof strip voorzien van een profilering aan de loopzijde van de strip. De antisliptrap strip ligt ongeveer 1 mm op het tredenvlak. De Strip wordt zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf gedrukt. Doordat de antislip strip aan de zijkant geprofileerd is, heeft deze voldoende weerstand en wordt niet uit de sleuf gelopen.

Professionele montage antisliptrap strips

Bij onvakkundige montage loopt u kans op beschadiging van uw trap. Daarom nemen we u deze zorg graag uit handen. Onze professionals maken dagelijks trappenhuizen veiliger en werken vakkundig en secuur. Nadat het monteren van Antisliptrap Strips is afgerond, wordt uw trappenhuis netjes en stofvrij opgeleverd.

 

Naar de Webshop