(+31) (0)346 215 679

Onbehandelde of geschilderde traptreden zijn vaak spiegelglad. Gaat u de trap verven, maak de trap antislip. Met een anti-slipstrip kiest u voor een doeltreffende oplossing! 

  • Grootste assortiment
  • CBW erkend
  • Tot 11 jaar productgarantie

Wat is een anti-slipstrip?

Een anti-slipstrip is een rubberen of kunststof strip voorzien van een profilering aan de loopzijde van de strip. De anti-slipstrip ligt ongeveer 1 mm op het tredenvlak. Met een freesmachine wordt een sleuf in de traptrede gefreesd. Na het frezen van sleuven wordt de anti-slipstrip op lengte gemaakt. De Strip wordt zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf gedrukt. Doordat de anti-slipstrip aan de zijkant geprofileerd is, heeft deze voldoende weerstand en wordt niet uit de sleuf gelopen.

Erkende installateur voor anti-slipstrip

Dagelijks maken onze installateurs trappen veilig en slijtvast. Daarmee zijn zij niet alleen ervaren in het werk, maar kunnen zij ook efficiënt werken. Na het frezen van sleuven en monteren van antislip trap strips wordt uw trappenhuis stofvrij opgeleverd. Anti-slipstrip.nl is CBW erkend. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt veel voordelen, maar vooral meer zekerheid. Anti-slipstrip.nl hanteert algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen.

Informatie aanvragen