(+31) (0)346 215 679

Onbehandelde of geschilderde traptreden zijn vaak spiegelglad. Gaat u de trap verven, maak de treden antislip. Met een anti-slipstrip kiest u voor een doeltreffende oplossing! 

  • Grootste assortiment
  • CBW erkend
  • Tot 11 jaar productgarantie

Wat is een anti-slipstrip?

Een anti-slipstrip is een rubberen of kunststof strip voorzien van een profilering aan de loopzijde van de strip. De anti-slipstrip ligt ongeveer 1 mm op het tredenvlak. Met een freesmachine wordt een sleuf in de traptrede gefreesd. Na het frezen van sleuven wordt de anti-slipstrip op lengte gemaakt. De Strip wordt zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf gedrukt. Doordat de anti-slipstrip aan de zijkant geprofileerd is, heeft deze voldoende weerstand en wordt niet uit de sleuf gelopen.

Wanneer de sleuf voor anti-slipstrip al aanwezig is

Antislip strips zijn in veel modellen en kleuren leverbaar. De sleufmaat voor een antislip strip is leidend voor het te kiezen model. Wanneer een sleuf al in de treden gefreesd is, dient het juiste model te worden gekozen. 

Keuzehulp antislip strip

Het bestellen van samples is mogelijk. Een sample is ongeveer 10cm lang. Zo kan het juiste model en de juiste kleur worden vastgesteld.

Erkende installateur voor anti-slipstrip

Dagelijks maken onze installateurs trappen veilig en slijtvast. Daarmee zijn zij niet alleen ervaren in het werk, maar kunnen zij ook efficiënt werken. Na het frezen van sleuven en monteren van antislip trap strips wordt uw trappenhuis stofvrij opgeleverd. Anti-slipstrip.nl is CBW erkend. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt veel voordelen, maar vooral meer zekerheid. Anti-slipstrip.nl hanteert algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen.

Offerte montage aanvragen


Toch liever een eenvoudiger plaatsbare antislipvoorziening op de trap? Met een zelfklevende antislip strip wordt de trap ook goed beveiligd. De antislip tapes zijn eenvoudig aan te brengen. Lees hier meer over welke antislip tapes er zijn en wat nodig is om de tape goed te plaatsen. Een antislip tape is minder duurzaam dan een anti-slipstrip, maar biedt dezelfde antislip grip.