+31 (0)33 2450 667

Voordelen vakkundige montage

Uw trap antislip laten maken door een vakman? Een offerte voor ingefreesde antislipstrips of antislip tape kunt u binnen 2 werkdagen verwachten.

Een klantgerichte aanpak is belangrijk omdat u investeert in veiligheid. Voor uzelf, maar mogelijk ook voor uw dierbaren, bezoekers, personeelsleden of leerlingen.

Met persoonlijke aandacht en een goede service staan wij u graag bij bij het nemen van een beslissing waarvan u jarenlang profiteert.

De juiste antislipstrip kiezen

Uw trap antislip maken met de juiste ingefreesde antislip strip is belangrijk. Zo profiteert u optimaal en langer van een veilige trap. 

Ieder model antislipstrip heeft specifieke eigenschappen. Kiest u voor zeer slijtvast of meer comfort? Of is de kleur van doorslaggevend belang.

Tijdens de montageafspraak kunt u kiezen tussen de beschikbare kleuren- en modellen. In de offerte staat, welke modellen u zijn aangeboden.

Hier vindt u een keuzehulp antislipstrip. Na opdrachtverlening kunnen kosteloos samples worden verzonden om uw beslissing makkelijker te maken.

Deskundige montage tape

Kiest u voor een plakbare antislipvoorziening? Wanneer de trap antislip gemaakt wordt met tape, kunt u deze ook weer verwijderen. Een flexibel gekozen oplossing, dus.

Deskundig aangebrachte antislip tape op uw treden, bieden een perfecte oplossing om uw trap langdurig antislip te maken. 

Door ervaren monteurs wordt de antislip tape in maatwerk lengtes op uw treden aangebracht, waardoor optimale grip gegarandeerd is.

  • Deskundige montage
  • Maatwerk antislip tape
  • Efficiënte installatie

Antislipstrips op renovatietreden

Ook wanneer uw trap is bekleed met renovatietreden van PVC, laminaat of echt hout, is het antislip maken met een ingefreesde antislipstrip vaak mogelijk.

Geeft u dit aan op het offerteformulier? Dan houden wij hiermee rekening. Een antislip tape op renovatietreden plaatsen is altijd mogelijk. 

Zorgeloos veilig traplopen

Wij streven er naar om uw trap niet alleen veilig te maken, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Onze ervaren vaklieden zorgen voor professionele montage. Zij werken nauwkeurig, schoon en efficiënt.

Kwaliteit, veiligheid en de uitstraling van uw trap worden daarbij gewaarborgd. Zo kunt u zorgeloos genieten van een veilig gemaakte trap.

Uw offerte aanvragen