+31 (0)33 2450 667

Kindvriendelijke antislip trappen

In een wereld waarin veiligheid voorop staat, is het belangrijk om ook thuis een veilige omgeving te creëren voor kinderen.

Een belangrijk onderdeel van veiligheid in huis, is trapveiligheid. Kinderen leren traplopen, maar begeven zich ook regelmatig spelend op de trap.

Het gebruik van kindvriendelijke antislip op de trappen, zorgt voor een veilige omgeving. Kinderen kunnen zich vrij bewegen. Antislip op de trap geeft ouders gemoedsrust. Uitglijden wordt voorkomen.

Bescherm actieve kinderen

Van nature zijn kinderen nieuwsgierig en actief. Vaak hebben zij de neiging om de trappen als speelplek te zien. Hierdoor lopen ze het risico om uit te glijden en te vallen.

  • Voorkom uitglijden
  • Geniet zorgeloos
  • Comfortabele grip

Met antislip voor kinderen op de trap worden deze valpartijen geminimaliseerd. Uitglijden wordt voorkomen. Ouders hoeven zich minder zorgen te maken.

Zachte en stroeve antislip

De ECO antislipstrip is gemaakt van een zacht materiaal speciaal ontwikkeld voor toepassing in huis. Kindvriendelijke antislip in gebruik.

De zacht aanvoelende antislip in de treden, maakt dat lopen met blote voeten of sokken aan prettig en comfortabel aanvoelt.

De stroefheid van ECO antislip draagt bij aan extra grip. En extra plezierige bescherming voor jonge kinderen.

Ik wil ECO Antislip

Druk? Kies voor tijdsbesparing

Een druk weekschema met weinig tijd om bezig te zijn met onderhoudsklussen in en om het huis. Uw vrije tijd besteed u vast liever aan aandacht voor het gezin.

De antislip in de trap maakt treden veilig slijtvast. Uw voet wordt geremd met minder vaak schilderen tot positief gevolg.

  • Geen ongevallen
  • Minder vaak schilderen
  • Onderhoudsvriendelijk

De antislip is gemaakt van slijtvast materiaal dat eenvoudig met een vochtige doek te reinigen is. Net zoals uw treden baat hebben bij schoonhouden.

Van een gekozen antislip dat aansluit op uw type gebruik en vakkundig is aangebracht, heeft u een leven lang plezier.

Ik wil vakkundige montage

Een waardevolle investering

Met kindvriendelijke antislip op de trappen worden voordelen voor kind en ouder geboden.

Het voorkomen van valpartijen, gebruik van kindvriendelijke materialen en eenvoudig onderhoud.

Het investeren in trap veiligheid doet u voor het welzijn van het hele gezin.

Meer informatie? Bel 033-2450667