+31 (0)33 2450 667

Uitglijden voorkomen

Al 45 jaar wonen wij hier. De gelakte trap is nooit een issue voor ons geweest. Mijn schoondochter vond het altijd al een te gladde trap. Maar wij waren er zó aan gewend.

Tot mijn man van de trap uitgleed. Van boven naar beneden. De impact was groot. Uitglijden van de trap, hadden we graag voorkomen.

Veilig langer thuis wonen

We zijn senioren. Wonen nog zelfstandig. Tot ons grote geluk in het huis waar ons hart ligt. Het is een thuis voor ons gezin. Onze kinderen, hun echtgenoten en hun kinderen.

De schrik was groot toen mijn man van de gladde trap uitgleed. We dachten aan een breuk in zijn nekwervel. Dit had zo verkeerd kunnen aflopen!

Met loeiende sirenes werd hij naar het ziekenhuis vervoerd. Er bleek gelukkig niets gebroken. Maar het herstel duurt lang. Heel lang.

En onzekerheid over uitglijden op de trap in ons huis, belopen we de trap nu met angst en beven.

Schuurpapier antislip

Onze zoon kwam over uit het buitenland. Zorgzaam en oplossingsgericht, zoals hij is. Hij kocht bij de bouwmarkt antisliptape met een structuurkorrel.

De gladde trap is nu zeker stroef. Maar wanneer we onverhoopt toch van de trap afglijden, liggen we open door de stroeve schuurstructuur. Dat vooruitzicht is onplezierig.

We zochten naar betere antislip op de trap. Een degelijke voorziening die veilig is. Die je voelt bij het traplopen. Maar waaraan je je niet bezeerd.

Vrijblijvend deskundig advies

Met de klantenservice van Antislipstrip.nl kwamen we in contact. Ik sprak met een medewerkster over onze situatie. Een eerlijk advies werd gegeven. Zonder verplichting tot aankoop.

Gewoon sparren over het beter voorkomen van uitglijden van de trap. Een andere antislip tape werd aanbevolen.

Een brede antisliptape met een opstaand randje dat de voet remt.

Ook werd gesproken over leuningen en handgrepen. Verlichting in het trappenhuis. Er werd verder gekeken om uitglijden te voorkomen.

Antislip tape trap

De samples antisliptape voor op de trap ontvingen we de volgende dag al. De stevige kunststof tape voelt degelijk. De afwerking is strak met een geribbelde bovenzijde.

De tape met structuurkorrel van de trap afhalen moet nog gebeuren. Dat doen we zelf. Doen rustig aan. 

Wij kijken uit naar een verbeterede antislip voor op de trap. Waarmee we de trap weer met vertrouwen op en afgaan.

Dankzij het advies en de begripvolle woorden, voelen we dat uitglijden op de trap kan worden voorkomen.

Montagematerialen

Antislip Tape

Antislip Tape met ronde uiteinden

Sample antislip tape Robuust

Startpakket

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust