+31 (0)33 2450 667

Een gladde trap in huis

Niet meer vallen van een gladde trap? Laat antislipstrips plaatsen door een professional. U loopt veilig én met meer plezier weer op de trap.

Antislip strip op trap? Uw voordeel

Het belangrijkste voordeel gaat u raden. Met een antislip strip op de trap wordt uitglijden voorkomen. Bovendien zorgt de antislipstrip voor minder wrijving. De trap hoeft minder vaak geschilderd.

Gladde trap antislip

Nog meer voordeel met trapstrips

Het antislip maken van een gladde trap kan maar één keer goed. Bij professionele montage profiteert u van meer voordeel dan alleen een antislipstrip in de trap.

  • Rechte sleuven en juiste apparatuur
  • Model- en kleurkeus tijdens montage
  • Stofvrij en zonder krassen op de trap

Professionele plaatsing antislipstrips

Om de trap veilig en slijtvast te maken is ervaring in het werk vereist. Met de juiste freesapparatuur worden rechte sleuven gefreesd. Over een zo breed als mogelijk gedeelte van de trap.

Kleur- en modelkeus antislipstrip

Iedere gebruiker beloopt de gladde trap anders. Het kiezen van het juiste model – passend bij uw gebruik – bieden wij daarom aan. Zo profiteert u het langst van een kwalitatief passende antislipstrip in de trap.

Stofvrij geplaatst en zonder schade

Tijdens de montage wilt u geen gedoe met veel stof in huis. Of een beschadigde trap na afloop. Onze monteurs frezen met stofafzuiging en bescherming op de apparatuur. Zo worden stof en schade voorkomen.

Uw trappenhuis wordt na montage schoon opgeleverd.

Wat u kunt verwachten

Wij vinden het belangrijk dat de antislipstrip wordt gekozen die het beste aan uw wensen en eisen voldoet. Kleur- en modelkeus is daarom tijdens montage mogelijk.

Vaste prijs antislip maken trap

Om niet voor verrassingen komen te staan, wordt vooraf een vaste prijs opgegeven. De prijs is voor verreweg de meeste antislipstrips per trap berekend. Telt de trap meer treden tijdens montage? Dit heeft geen gevolgen voor de prijs.

Snelle montage mogelijk

Staat het schilderwerk al ingepland of bent u hoogzwanger? Snelle montage is mogelijk. Want niets is zo vervelend dan uit te moeten kijken naar wekenlange wachttijd. Wij beogen klanten altijd binnen 7 dagen van dienst te zijn.

Niet van de gladde trap glijden?

Vraag vandaag een offerte aan

 

Offerte montage antislip strips

Een offerte is vrijblijvend. Het verplicht u tot niets. Het geeft u inzicht in wat u kunt verwachten.

Zijn er toch nog vragen? Of wilt u alleen advies? Neem contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing