+31 (0)33 2450 667

Trap in olie antislip maken

Om het hout van de trap goed uit te laten komen, is de trap geolied. De trap ziet er prachtig uit.

Maar de treden zijn glad. Lees waarom antislip rubber tape op de trap plakken, niet werkt. En wat het alternatief is dat wél werkt.

Antisliptape op geoliede trap

Uw treden zijn glad. Het is van groot belang om uw trap veilig te maken om ongevallen of blessures te voorkomen.

Een voordelige antislip voor de trap is om antisliprubbertape te plakken. Deze tape voorkomt uitglijden op gladde treden, is eenvoudig aan te brengen en voordelig geprijsd.

Echter, er is één belangrijk aandachtspunt bij het aanbrengen van antisliprubbertape: een goed ontvette ondergrond is noodzakelijk.

Hechting op vette ondergrond

Wanneer uw trap in de olie is gezet, zal de trap vettig blijven. Op een vette ondergrond hecht antisliprubbertape niet.

Het resultaat is dat de rubbertape na korte tijd loslaat en zijn werking verliest. Dit is niet alleen gevaarlijk, maar ook zonde van uw investering in de antisliprubbertape.

Wat treden antislip maakt

Gelukkig zijn er oplossingen voor dit probleem. U kunt de olie van uw trap verwijderen. Dit kan door de trap grondig te reinigen met een ontvetter.

Zorg ervoor dat alle olie volledig is verwijderd, anders zal de antisliprubbertape nog steeds niet hechten.

Als alternatief voor antisliprubbertape kunt u ook kiezen voor in te frezen antislipstrips.

Deze in te frezen strips zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen op vrijwel elke houten trap worden aangebracht.

Antislipstrips zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Offerte montage antislipstrip             

Veilig traplopen? Antislipstrip.nl

Voorkom onnodige ongelukken en maak uw trap veilig met antisliprubbertape of antislipstrips. 

Met een vakkundig advies van Antislipstrip.nl, kwalitatief goede producten en adequate levering kunt u snel van anti slip trap strips profiteren. 

Vergeet niet om de ondergrond goed te reinigen voordat u de rubbertape of strips aanbrengt, om zo een optimale hechting en veiligheid te garanderen.