+31 (0)33 2450 667

Ecologisch verantwoord

Het is soms balanceren tussen functionaliteit en milieubewustzijn. In een wereld waar steeds meer aandacht is voor duurzaamheid, groeit de vraag naar verantwoorde dagelijkse producten.ECO-Antislipstrip

Gerecyclede antislip trapstrip

Een antislipstrip voor uw trap vormt geen uitzondering op deze vraag. Recyclebare antislipstrips zijn ontwikkeld en worden vandaag de dag in verschillende natuurlijke kleuren aangeboden.

ECO Antislipstrip

Noodzaak antislip op uw trap

Antislipstrips zijn een essentieel hulpmiddel bij het voorkomen van ongelukken op de trap. Veel antislipstrips bevatten materialen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu.

Deze antislipstrips bevatten onder meer coatings of additieven die kleurbehoud en uitstraling ten goede doen komen.

In reactie op de vraag naar milieubewuste producten, zijn veel producenten begonnen met het ontwikkelen van milieuvriendelijke  ECO strips die uw trap antislip maken.

Duurzame ECO antislip strip

Uitglijden voorkomen zonder gebruik te maken van chemische stoffen. De duurzaam geproduceerde antislipstrip ECO is vervaardigd van hoogwaardig TPE. Het rubber materiaal biedt u

  • Natuurlijke grip
  • Duurzaam geproduceerd
  • Recyclebaar na gebruik

Bij het vervaardigen van de Antislipstrip ECO wordt gerecycled rubber toegepast. Hierdoor neemt de vraag naar nieuwe grondstoffen af waarmee het afval verminderd wordt.

Waarom ECO antislip kiezen?

Het toepassen van een gerecyclede antislipstrip biedt voordelen. Het kan een aantrekkelijke keuze zijn voor als u duurzaamheid nastreeft.

  • Milieuvriendelijk
  • Energiebesparing
  • Goede kwaliteit

Met gerecyclede antislipstrips verminderd de vraag naar nieuwe grondstoffen. Heeft u ECO antislipstrips in de trap dan draagt u bij aan het verminderen van afval.

Door materiaal te hergebruiken, wordt de impact op het milieu verminderd. U draagt bij aan een circulaire economie.

Het produceren van nieuwe materialen vraagt doorgaans om meer energie dan het recyclen van materialen. Een positieve bijdrage wordt geleverd aan het verminderen van de klimaatverandering.

Bij de ontwikkeling van gerecyclede antislipstrips worden de materialen zorgvuldig geselecteerd en verwerkt.

ECO antislipstrips zijn net zo effectief als antislipstrips gemaakt van nieuwe materialen. U kunt rekenen op vergelijkbare grip en kwaliteit.

Bestel hier uw ECO Antislip