+31 (0)33 2450 667

De meest voorkomende ongelukken in huis

Uit diverse onderzoeken blijkt dat een val van de trap op nummer 1 staat. Dit wensen wij niemand toe en daarom zijn wij niet voor niets marktleider in Nederland en België met onze Antislipstrips.

Hiermee wordt op een mooie en praktische manier heel betaalbaar uw trap een stuk veiliger!

Neem een kijkje bij de soorten antislipstrips die wij in ons assortiment hebben.

Kleine kinderen in huis

Het laatste wat wij willen is u afschrikken. Maar toch willen we u bewust maken van wat er in een kort moment van onoplettendheid kan gebeuren.

Kleine kinderen zijn nieuwsgierig. Neem van te voren passende maatregelen!

Maatregelen om ongelukken met kleine kinderen te voorkomen

 1. Trappenhuis

  Omdat een val van de trap het grootste aantal ongelukken in huis veroorzaakt is het van belang daar meteen passende maatregelen voor te treffen. Laat Antislipstrips op de traptreden plaatsen en plaats met hele kleine kinderen in huis een traphekje boven én onder aan de trap.
 2. Kinderen en water

  Wist u dat verdrinking van baby’s en hele kleine kinderen doodsoorzaak nummer 2 is? Een klein kindje kan al verdrinken in 2 cm water. Dus laat uw kind nooit alleen achter in bad!
 3. Schoonmaakmiddelen en medicijnen

  Zorg voor reinigingsmiddelen met kind veilige sluitingen en berg deze middelen én medicijnen hoog en afgesloten op! Er bestaan ook kind veilige sluitingen voor kastdeurtjes.
 4. Wasmachine en vaatwasmachine blokjes

  Ze lijken tegenwoordig net snoepjes en daarom is het zo belangrijk deze net als de schoonmaakmiddelen achter een vergrendeld deurtje op te bergen!
 5. Keuken, hete pannen en dergelijke

  Wat is een snoertje toch leuk om aan te trekken. Wat zou er aan het uiteinde van dat snoertje zitten? De waterkoker! Die net tot het kookpunt heeft geborreld! Het lijkt een inkoppertje, maar zorg dat u hete pannen, waterkokers, snoeren van tostiijzers, e.d. ver uit het bereik van uw kinderen houdt. Driekwart van de verbrandingen bij jonge kinderen ontstaat door hete vloeistoffen en niet door vuur!


Dit zijn maar een paar maatregelen die u kunt treffen. Natuurlijk blijft logisch nadenken en daarnaar handelen een groot goed. Voorkomen is beter dan genezen!

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing