+31 (0)33 2450 667

Antislipoplossing voor trap

Heb je de trap recent opgeknapt? De treden stralen en lopen weer als nieuw. Gladde trap? Het stroef maken hoeft niet de uitstraling aan te tasten.

Veilig traplopen is essentieel voor het je veilig voelen in huis. Van groot belang dus! Schenk aandacht aan het oplossen van gladde trappen met antislip.

Antislip oplossing trappen

Welke antislip oplossing kiezen?

Trapneuzen van aluminium. De geribbelde bovenzijde maakt de trap antislip. Een trapneus schroef of lijm je op de geschilderde treden.

Een trapneus geeft een robuuste, industriële uitstraling. Wanneer dit de sfeer is die je in de woning wilt benadrukken, een prima keuze.

Zelfklevende tape met structuurkorrel. De bovenzijde van de tape is voorzien van een korrelstructuur verwerkt in een harslaag. De korrels voelen aan als schuurpapier.

Deze zelfklevende tape is leverbaar in veel kleuren en breedtematen. Van 18mm – 50mm. Zelfs in transparant*!

De uitstraling van de trap blijft behouden, maar loopt de stuctuurkorrel prettig? Daarover zijn de meningen verdeeld.

In te frezen antislip oplossing. Een strip met geribbelde bovenzijde wordt in een gefreesde sleuf aangebracht. Dit is veruit de meest slanke antislip oplossing voor je trap.

Er zijn veel modellen en kleuren beschikbaar. Je beloopt de trap en de voet wordt geremd door een opstaand randje én geribbelde bovenzijde.

Ben je handig? Met het “Doe-het-zelf” startpakket kunnen de werkzaamheden zelf worden uitgevoerd. Professionele montage is uiteraard mogelijk.

Met professionele montage loop je geen risico op blijvend zichtbare schade op de trap. Je kiest tijdens de montage voor een passende antislipoplossing passend bij jouw type gebruik.

Ik wil antislip infrezen             

Zelfklevende kunststof tape. Deze tape biedt eenzelfde antislipoplossing als een ingefreesde antislip strip. Maar dan voorzien van een sterkklevende plakzijde aan de onderkant.

Nadat de verf op de trap is uitgehard, plak je de tape eenvoudig zelf op de trap. De treden zijn antislip en veilig.

Keuzehulp antislip oplossing

Natuurlijk is het belangrijk. Maar niet alleen de uitstraling bepaald welke antislip oplossing het beste bij jou past.

Hoe je de trap gebruikt, wat het budget is en of de antislip oplossing verwijderbaar moet zijn, spelen ook mee.

Wil je meer weten of informatie over de verschillende antislip oplossingen? Neem vrijblijvend contact op met de klantenservice van Antislipstrip.nl.

Bel: 033 - 2450667             

Samples antislip oplossing

Bestel vrijblijvend samples om te beoordelen hoe de antislip op jouw trap er uit ziet.

 

*) Is jouw trap geplaatst in een ruimte met (veel) daglicht? Van zelfklevende tape laat de lijmrug los wanneer deze warm wordt. Bij transparante tape wordt de lijmrug door zonnestralen sneller warm. Deze kan eerder loslaten wat schijnveiligheid in de hand wekt.

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing