+31 (0)33 2450 667

Antislip_trap_strip_dektredeAnti slip strip model Dektrede

De anti slip strip Dektrede is speciaal ontwikkeld voor plaatsing in renovatie treden. Ook wel dektreden genoemd.

De Dektrede anti slip strip heeft een andere, kleinere, maatvoering dan het veelgebruikte model “Antislip strip Normaal”.

Waarom kiezen voor de anti slip strip Dektrede?

Wanneer voor de dektrede antislipstrip gekozen wordt, is het handig om te weten dat dit model andere voordelen heeft ten opzichte van de andere modellen antislipstrip.

  • Kleinere maatvoering
  • Eenvoudige montage
  • Geschikt voor renovatietreden

Door de minder grote maatvoering is een antislip strip dektrede minimaal aanwezig in het tredevlak.

Dit betekent ook dat de antislipstrip minder breedte heeft om antislip grip te bieden. Daarmee moet met deze antislip keuze rekening worden gehouden.

Omdat de antislip strip dektrede minder diep in een traptrede (of renovatie trede) hoeft te worden aangebracht, is deze antislip strip op de trap eenvoudiger in montage.

Anti slip strip dektrede in traptreden frezen

Aan de voorzijde van de traptreden wordt met een freesmachine een sleuf gefreesd. Voor de freesmachine is een kleine hardmetalen freesje nodig met diameter 5mm.

Wanneer de sleuf gefreesd wordt in een renovatie treden, wordt eerst vastgesteld of de renovatie treden volledig verlijmd is op de ondergrond.

Is dit het geval, dan kan zonder dat dit tot problemen leidt, een sleuf gefreesd worden. Na het frezen van de sleuf, wordt de anti slip strip geplaatst. 

Bij onvakkundige montage in renovatie treden, kan dit blijvende schade veroorzaken. Wij raden daarom aan om alleen ervaren monteurs antislip strips te laten plaatsen. 

Vervangen strips in renovatietreden

Het meest gebruikte model antislip strip in renovatie treden, voldoet aan de maatvoering van het model Dektrede. Het model antislip strip is leverbaar in de kleuren Zwart, Bruin, Beige, Grijs en Wit.

Aanschaffen anti slip strip Dektrede

Hieronder vindt u ons assortiment antislip trapstrips in het model Dektrede aan. De kleuren zijn standaard in ons assortiment aanwezig waarmee uit voorraad leverbaar.