(+31) (0)346 215 679

Maten_Antislipstrip_DektredeAntislip Strip Dektrede

De anti slip strip Dektrede is speciaal ontwikkeld voor plaatsing in renovatie treden. Ook wel dektrede genoemd. De Dektrede antislipstrip heeft een andere, kleinere, maatvoering dan het veelgebruikte model “Antislipstrip Normaal”.

Waarom kiezen voor de antislip strip Dektrede?

Wanneer voor de dektrede antislipstrip gekozen wordt, is het handig om te weten dat dit model andere voordelen heeft ten opzichte van de andere modellen antislipstrip.

  • Minder opvallend
  • Eenvoudige montage
  • Geschikt voor ieder traptrede

Door de minder grote maatvoering is een antislip strip dektrede minder aanwezig in het tredevlak. Dit betekent ook dat de antislipstrip minder breedte heeft om antislip grip te bieden. Daarmee moet in de profielkeuze rekening worden gehouden. Omdat de antislipstrip dektrede minder diep in een traptrede (of renovatie trede) hoeft te worden aangebracht, is deze eenvoudiger in montage.

Antislipstrip dektrede in traptreden frezen

Aan de voorzijde van de traptreden wordt met een freesmachine een sleuf gefreesd. Voor de freesmachine is een kleine hardmetalen freesje nodig met diameter 5mm. Wanneer de sleuf gefreesd wordt in een renovatie treden, wordt eerst vastgesteld of de renovatie treden volledig verlijmd is op de ondergrond. Is dit het geval, dan kan zonder dat dit tot problemen leidt, een sleuf gefreesd worden. Na het frezen van de sleuf, wordt de antislipstrip geplaatst. 

Bij onvakkundige montage in renovatie treden, kan dit blijvende schade veroorzaken. Wij raden daarom aan om alleen ervaren monteurs antislip strips te laten plaatsen. 

Vervangen van antislipstrips in renovatietreden

Het meest gebruikte model antislip strip in renovatie treden, voldoet aan de maatvoering van het model Dektrede. Het model antislip strip is leverbaar in de kleuren Zwart, Bruin, Beige, Grijs, Wit en Glow in the Dark.

Aanschaffen antislipstrip Dektrede

Hieronder vindt u ons assortiment antislipstrips in het model Dektrede aan. De kleuren zijn standaard in ons assortiment beschikbaar waarmee uit voorraad leverbaar.