+31 (0)33 2450 667

Antislip trap strip van RVS

Het geeft een prachtige uitstraling. De strakke afwerking maakt stoer. RVS antislip strip op de trap. Bovendien maakt het de trap antislip. Uitglijden wordt voorkomen.

Lees verder over wat de antislip functie van RVS is. Waar je op moet letten bij aanschaf. Hoe het RVS in de trap te plaatsen is.  

Maakt RVS antislip?

RVS strip op de trap

Een traptrede profiel van RVS maakt de trap antislip Het opstaande randje van RVS op de trap zorgt voor antislip. Bij een rubberen antislipstrip is ook vaak de bovenzijde geribbeld.

RVS heeft geen geribbelde bovenzijde. Een ribbelrand zou te scherp aanvoelen. RVS in de traptreden zijn aan de bovenzijde wel stroef.

Een opstaand randje van RVS op de trede remt de voet. Je loopt als het ware tegen de RVS trapstrip aan. 

Metalen strip aanschaffen

De metalen strip voor op de trap zijn leverbaar in drie modellen. 5X5mm. 6X6mm. 8X8mm. De uiteinden van het RVS lopen recht.

Het mooiste is wanneer RVS in maatwerk lengtes op de treden wordt aangebracht. Meet voortijdig op wat de maximaal haalbare freeslengte is. RVS is leverbaar in lengtes tot op de mm nauwkeurig.

De prijs voor maatwerk lengtes RVS vraagt u op bij de klantenservice van Antislipstrip.nl

Strip van RVS op renovatietreden

In renovatie treden is een RVS antislip strip plaatsbaar. Het RVS wordt in de renovatie treden gelijmd. De stabiliteit van de renovatietreden én de ondergrond blijft behouden.

Kies het juiste model RVS voor in de trap. Het beste is, wanneer de sleuf niet dieper wordt dan de renovatietrede dik is. Is de renovatietreden al op de treden aangebracht? Laat een RVS trapstrip plaatsen door een vakman.

Professioneel RVS in trap plaatsen

RVS in de trap plaatsen werkt nét even anders dan een rubberen antislipstrip. De strakke RVS strip verhuld niets. Een recht gefreesde sleuf is een vereiste!  

Een traptrede profiel van RVS moet precies op de juiste diepte worden ingefreesd. De RVS strip mag niet té hoog liggen. Dan voelt het RVS pijnlijk bij het belopen van de trap. Een te diep liggende RVS trapstrip, remt de voet onvoldoende.

Offerte RVS in trap plaatsen             

Traptrede profiel van RVS kopen

Houdt rekening met een hogere investering voor een traptrede profiel van RVS. RVS is duurder dan een antislipstrip van kunststof of rubber.

Laat je RVS door een vakman plaatsen? Het monteren van RVS op de trap is bewerkelijker. Daarmee ligt ook een montageprijs hoger.

Maar… RVS blijft een leven lang mooi. Je profiteert van een blijvend mooie uitstraling én een veilige trap!