(+31) (0)346 215 679

Antislip op trap 

Ervaart u gladde traptreden tijdens het belopen van de trap? Een antislipstrip op de trede voorkomt van de trap glijden.

Wat is een antislip trap strip?

Een Antislip trap strip is een duurzame oplossing. De antislip trap strip is gemaakt van kunststof of rubber en heeft een geribbelde bovenzijde. Een sleuf wordt in de traptreden gefreesd. De antislip trap strip wordt in de sleuf geplaatst. Ongeveer 1mm van de antislip trap strip komt boven het tredevlak uit, waarmee het opstaande randje en de geribbelde bovenzijde zorgen voor een optimale antislip werking. De trap strip voelt comfortabel aan tijdens het belopen van de treden.

Waarom een antislip trap strip?

Geschilderde of gelakte traptreden zijn spiegelglad. Zonder vorm van antislip op de trap, loopt u het risico van de trap te glijden. U kan gevaarlijke situaties vermijden door uw trap te voorzien van een antislipstrip. Het maakt uw trap in huis veiliger en het ziet er bovendien zeer fraai uit.

Hoe maak ik de trap antislip?

Een geribbelde trap strip wordt op de traptreden geplaatst. Een antislip trap strip is een ingefreesd profiel dat zonder gebruik van montagematerialen in een sleuf wordt gedrukt.

Zelf de trap antislip maken

Wilt u zelf de trap antislip maken? Ervaring in het gebruiken van een freesmachine raden wij aan. Met een "Doe-het-zelf" Startpakket© kunt u de werkzaamheden vakkundig uitvoeren. In het startpakket© zit een montage instructie, hardmetalen freesje en voldoende meters antislip trap strips voor ten minste één trap.

De trap antislip laten maken

Bij onvakkundige montage loopt u het risico op blijvend zichtbare beschadigingen in het trappenhuis. Onze specialisten zijn u graag van dienst. Zij plaatsen dagelijks antislip trap strips en werken nauwkeurig en schoon. Tijdens de werkzaamheden wordt stof en zaagsel direct afgezogen. Na afronding wordt uw trappenhuis schoon opgeleverd. Vraag vrijblijvend advies aan bij een ervaren monteur.

Offerte antislip op trap aanvragen