+31 (0)33 2450 667

Antislip op trap maakt veilig

Komt de veiligheid in het gedrang? Werk aan de oplossing! Met een antislip trap strip wordt uitglijden voorkomen. Bovendien maakt het de trap meer slijtvast.

Wij bieden professionele montage. Gaat u liever zelf aan de slag? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Antislip_Trap_Strip

Wat de antislip trap strip is

De antislip trap strip is ingefreesd in de trap. De trap strip wordt in de sleuf gedrukt. Geen lijm. Geen montagekit. Wel langdurig plezier. Meer dan 40 jaar!

Maar alleen als de juiste trap strip wordt gekozen. Een strip in de trap kan tijdelijk worden verwijderd. Tussen schilder of lakbeurten door.

Bekijk de antislip trap strip

Het bovenste gedeelte van de antislipstrip doet zijn werk. Een op liggend randje remt de voet. Ziet u de ribbels op de strip?

Deze dragen bij aan de remming. Maar vergeet de sleuf vooral niet. Die is het allerbelangrijkste!  

Waarom professionele montage?

Uw trap is vakkundig geschilderd. Maar helaas spiegelglad. De verf wilt u mooi houden, toch? Montage door een professional levert voordelen op.

  • Géén schade
  • De juiste antislipstrip
  • Direct veilig & slijtvast

U leest het goed. Met professionele montage profiteert u sneller. Eerder een veilige trap. Antislipstrips worden passend op uw gebruik aangeboden.

Dit komt de levensduur ten goede. De sleuf wordt kaarsrecht gefreesd. Precies op de juiste plek. En in de juiste maat.


Ik wil een veilige trap

Montage op onbehandelde treden

Plant u het werk zorgvuldig in? Montage van trap strips kan altijd plaatsvinden. Ook als de trap nog niet geschilderd is. Sleuven worden gefreesd.

Antislip trap strips worden op lengte gemaakt. Met onze plaatsingsinstructie kan het werk worden afgerond. Dat doet u. Het werk afmaken in uw eigen planning.

  • Kleurkeus tijdens montage
  • Product garantie tot 11 jaar
  • Veilig na het schilderwerk

Startpakket_Antisliptrapstrip

Zelf aan de slag?

U bent handig. Dat is goud waard! U heeft de juiste machine. U heeft kluservaring. Zelf trap strips monteren is voordeliger. Het Startpakket Antislipstrip© biedt u alles.

De klus is zó geklaard. Van het juiste hardmetalen freesje. Voldoende meters antislipstrip. Tot een handleiding mét handige tips!

Startpakket Antislipstrip© bestellen

Wat er mis kan gaan

We komen het helaas tegen. Herstellen is (meestal) mogelijk. Voorkomen is beter. Scheef lopende sleuven. Opvullen is noodzakelijk. Te diep gefreesde sleuven. De antislipstrip zakt hier in weg. Dubbele sleuven in verschillende lengtes. Dat oogt niet mooi. En dan hebben we het nog niet over een grote stofwolk tijdens het frezen. Dit kan beter!

Voorkom dat het misgaat. Bel of App met de klantenservice van Antislipstrip.nl. Bereikbaar op 033 - 2450667. Zij denken met u mee. Advies is gratis. Een offerte vrijblijvend.

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing