+31 (0)33 2450 667

Antislip op trap in Amsterdam

Antislipstrip.nl streeft naar een veilige trap in huis voor iedereen. Ook in Amsterdam. Kenmerkend voor trappen in Amsterdam is, dat veel trappen doorleefd zijn. En de trappen zijn vaak geplaatst in gezamenlijke ruimtes. In de statige oude gebouwen van de binnenstad van Amsterdam zijn de traptreden uitgesleten. Uitgesleten traptreden antislip maken is mogelijk. Enige kennis en kunde in het werk is vereist.

Antislip voor trappen in Amsterdam

Traptreden antislip maken in Amsterdam doen de monteurs van Antislipstrip.nl regelmatig. Voordat sleuven gefreesd worden, wordt beoordeeld wat het eindresultaat wordt. Als de traptreden uitgesleten zijn, wordt hier extra aandacht aan besteed. Wanneer het juiste model antislipstrip gekozen is, worden de sleuven gefreesd. Daarna worden de traptreden antislip gemaakt met de gekozen kleur antislip strip.

Uitgesleten traptreden in Amsterdam

In de kern van de stad Amsterdam, zijn veel trappen versleten door intensief gebruik. Wanneer de traptreden uitgesleten zijn, is het plaatsen van antislipstrips nog steeds mogelijk. Een antislipstrips vormt zich naar hoe de traptrede loopt. Wel kan het voorkomen, dat tussen een beperkter aantal modellen antislipstrip gekozen kan worden. De monteur zal dit dan uitleggen.

Kies de juiste antislip voor trappen

Wordt een antislip op trap treden aangebracht, dan is het goed om vooraf na te denken over welke kleur antislip strip en welk model geplaatst wordt. Voor de gezamenlijk gebruikte trappenhuizen in Amsterdam, bevelen wij het antislip model “Normaal” aan. Deze antislip strip is zeer slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. Wordt de trap vooral belopen met sokken of blote voeten, dan zou een antislip op trap treden in model “ECO” een goede keus kunnen zijn. Antislipstrip “ECO” voelt zacht en ruw aan waardoor deze antislipstrip comfortabel is in het gebruik.

Amsterdam kiest antislip voor trappen

In de afgelopen jaren zijn veel trappen in Amsterdam voorzien van antislip strips. Door efficiënt te plannen, wordt voor reiskosten inclusief parkeerkosten maximaal € 25,00 berekend. Prijzen worden vooraf in de offerte opgenomen, waardoor een verrassing achteraf niet voorkomt. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Prijs montage antislipstrips aanvragen