+31 (0)33 2450 667

Antislip natuurstenen traptreden

Als natuurstenen traptreden vochtig zijn, worden zij spiegelglad. Wanneer geen anti slip strip is aangebracht, kan dit leiden tot ernstige ongevallen.

Vaak zijn natuurstenen traptreden buiten geplaatst. Of in openbaren ruimten. De trappen worden veel gebruikt. En vooral belopen met schoeisel.

Een zeer slijtvaste anti slip strip is gewenst. Voor het antislip maken van natuurstenen traptreden kunnen ingefreesde antislip strips of antislip tapes worden gebruikt.

In het assortiment van Antislipstrip.nl zijn beide antislip strips opgenomen.

Anti slip maken treden

In de meeste openbaren ruimten is het hebben van een anti slip strip op natuurstenen traptreden verplicht. Tijdens het maken van de natuurstenen treden wordt hier al rekening mee gehouden.

Door de fabriek worden de sleuven in de traptreden gezaagd. Door het zagen hebben sleuven in natuurstenen treden vaak niet over de volledige breedte de juiste diepte.

De uiteinden van de sleuven hebben de ronding van het zaagblad.

Plaatsen antislip strips

Wanneer sleuven al aanwezig zijn in de natuurstenen traptreden, kan een antislip strip worden geplaatst. De meest voorkomende antislipstrip is een harde kunststof strip met een ronde bovenzijde.

De plug-achtige strip, kan eenvoudig in de sleuf worden gedrukt. Wanneer de sleuf niet over de volledige breedte de juiste diepte heeft, dient goed aandacht te worden besteed aan de uiteinden.

Bij Antislipstrip.nl hebben de monteurs ervaring in het juist plaatsen van antislipstrips in natuurstenen traptreden.

Zij plaatsen de antislip strips vakkundig in de trap, zonder dat het risico op loslatende antislip strips gelopen wordt. Vraag hiervoor vrijblijvend informatie aan bij onze klantenservice.

Antislip tape voor natuurstenen traptreden

Het frezen van sleuven in natuurstenen treden achteraf is niet mogelijk. Wanneer geen sleuven in de natuurstenen trap treden aanwezig zijn, is het plaatsen van een antislip tape een goed alternatief.

Er zijn antislip tapes leverbaar in een zeer slijtvaste kunststof uitvoering. Ook kunnen antislip tapes met een structuurkorrel worden geplaatst.

Antislip tape plaatsen op natuurstenen traptreden is een secuur werk. Voorkomen moet worden dat de anti slip tape loslaat.

De traptreden dienen volledig vlak te zijn. Is het hebben van enige garantie op niet loslaten wenselijk? Laat dan de antislip tape aanbrengen door een professioneel bedrijf.

Informatie antislipstrips aanvragen

Anti slip op beton of steen

Natuurstenen traptreden zijn anders dan beton, meestal volledig glad. Wanneer de traptreden poreus zijn, is een andere aanpak nodig.

Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing