+31 (0)33 2450 667

Antislip in trap frezen

Antislip in trap frezen. Een ingefreesde antislip strip biedt een veilige oplossing voor uw trappen. 

Bovendien biedt een ingefreesde antislipstrip meer voordelen ten opzichte van de ook veel toegepaste antisliprubbertape.

Zorg voor een veilige trap

Trappen zijn een van de meest gebruikte delen van het huis en daarom is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn. Vooral als er kinderen of oudere mensen in huis zijn.

Een van de beste manieren om de veiligheid van uw trappen te verbeteren is door antislip op de trap te plaatsen.

Een manier om de trap antislip te maken, is door sleuven in de trap te frezen en daar antislipstrips in te plaatsen.

Sleuven in trap frezen

Het proces van sleuven frezen in de trap en antislipstrips plaatsen is eenvoudig wanneer men ervaring heeft met het gebruiken van een freesmachine.

Antislip in trap frezen

Eerst worden er sleuven in de trap gefreesd, waarbij er rekening wordt gehouden met de breedte en diepte van de sleuven.

Vervolgens worden de antislipstrips op maat gesneden en in de sleuven geplaatst.

De strips zijn gemaakt van rubber of zachte kunststof en hebben een grof oppervlak om extra grip te bieden bij het traplopen.

Beschik je niet over de juiste ervaring of apparatuur om antislip in de trap te frezen? Besteed het werk uit aan een vakman. 

Offerte trap frezen aanvragen             

Voordelen ingefreesde antislip

Een groot voordeel van het frezen van sleuven in de trap is dat de antislipstrips niet uitsteken, waardoor er minder kans is dat iemand struikelt.

  • Verankerd in sleuf
  • Tijdelijk verwijderbaar
  • Langdurig gebruiksplezier

De antislip strips zitten zonder lijm of montagemiddelen in de sleuven verzonken waardoor de strip tijdelijk verwijderd kan worden. Ideaal wanneer de trap opnieuw geschilderd wordt!

Dit maakt het een ideale oplossing voor ouders met jonge kinderen en ouderen die extra ondersteuning nodig hebben bij het traplopen.

Langdurige oplossing

Naast het toevoegen van extra veiligheid aan uw trappen, biedt het frezen van sleuven in uw trap ook nog andere voordelen.

Zo zijn de antislipstrips onderhoudsvriendelijk en duurzaam, waardoor ze een langdurige oplossing zijn. 

Een goed geplaatste antislip gaat zón 40 jaar mee. Bovendien ziet het er ook nog eens mooi en strak uit en past het in vrijwel elk interieur.

Extra veilig op de trap

Kortom, het frezen van sleuven in uw trap en het toevoegen van antislipstrips is een ideale oplossing voor wie op zoek is naar extra veiligheid op de trappen.

Het zorgt voor extra grip en stabiliteit, wat vooral belangrijk is voor gezinnen met jonge kinderen en ouderen.

Het is niet alleen veilig, maar ook nog eens stijlvol en duurzaam.

Voorbeelden bekijken             

Veilig traplopen? Antislipstrip.nl

Wilt u meer informatie over het frezen van antislip in uw trap? Antislipstrip.nl werkt sinds 2009 dagelijks aan veilig traplopen.

Neem contact met op met onze klantenservice voor meer informatie. Bel 033 - 2450667.

Zelf aan de slag?

Bestel het handige Startpakket Antislipstrip! In dit pakket zit alles wat u nodig heeft om antislip in te frezen en de trap antislip te maken.

Startpakket Normaal

Startpakket ECO

Startpakket Dektrede

Montagematerialen