+31 (0)33 2450 667

Nieuwe anti slip kiezen

In de trap zijn sleuven ingefreesd. Een antislip strip is geplaatst. Na vele jaren is de geplaatste anti slip versleten. Of de kleur past niet meer in het interieur.

Het wordt tijd om een nieuwe anti slip trap strips te kiezen. Lees verder of kijk direct bij ons assortiment.

Aanbod anti slip trap strips             

Antislip van Antislipstrip.nl?

Werd de trap veilig gemaakt door Antislipstrip.nl? Onze klantenservice kan nagaan welke anti slip in de trap werd geplaatst. Wel zo makkelijk!

Nieuwe anti sliptrap strip

In te frezen anti slip trap strips zijn in veel modellen en kleuren leverbaar. Op het eerste gezicht, lijken deze op elkaar. Kleuren wijken af.

Anti slip in trap

Het kiezen van een nieuwe anti slip trap strip lijkt makkelijk. Schijn bedriegt. Iedere millimeter kan bepalen of de antislip strip past. of niet.

Voor het kiezen van een nieuwe anti slip trapstrip wordt de sleuf opgemeten. Hier moet de nieuwe anti slip trap strip naadloos inpassen.

Sleuf trap strip opmeten

Voor het kiezen van een nieuwe anti slip trap strip, moet de sleufmaat worden opgemeten. De sleufmaat opmeten gaat gemakkelijk met een schuifmaat.

Geen schuifmaat bij de hand? Gebruik een stukje papier waarop de maten worden afgetekend. Met een liniaal is het goed na te meten. Meet in mm.

Meet de diepte van de sleuf. Meet de breedte van de sleuf. Daarmee wordt niet bedoeld de lengte van de sleuf.

Is de sleuf voor de anti slip trap strip opgemeten? Deze maten zijn bepalend voor de nieuwe antislip trap strip.

Anti slip in de trap kiezen

Wanneer de diepte en breedtemaat van de sleuf bekend is, kan het juiste model anti slip trap strip worden gekozen.

Bij Antislipstrip.nl worden de maten van modellen aangegeven in sleufmaten. Bijvoorbeeld anti slip trapstrip Normaal heeft een (sleuf)maat van 8mm breed en 9mm diep.

Wijkt de sleufmaat af van de anti slip trap strip? Sommige modellen passen in een afwijkende sleufmaat. Bijvoorbeeld omdat het materiaal soepeler is.

Neem contact op met onze klantenservice voor een passend advies.

Klantenservice             

Kleur trap strip kiezen

Anti slip trap strips voor op de trap zijn in veel kleuren leverbaar. Wanneer er nog geen sleuven in de trap ingefreesd is, kan iedere kleur worden gekozen.

Als er al sleuven voor anti slip zijn, is dat niet helemaal meer mogelijk. Hoewel. Veel modellen hebben meerdere kleuren.

Wil je vooraf bekijken welke kleur het beste past? Hieronder kun je samples bestellen.

Sample bestellen             

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing