+31 (0)33 2450 667

Afhalen van uw bestelling

Bij Antislipstrip.nl, Trapveiligheid.nl en Unistair Group is het afhalen van bestellingen is op afspraak mogelijk. U wordt gebeld zodra uw bestelling klaar ligt.

Waar bestelling afhalen

Uw bestelling ligt klaar in ons magazijn in Soesterberg. Het adres is:

Unistair Group
Centurionbaan 40A
3769 AV  SOESTERBERG

Bestelling_Antislipstripnl

Wanneer afhalen mogelijk is

Bestellingen liggen klaar in het magazijn. Ons magazijn is niet fulltime bemenst. In onderstaand overzicht wordt de actuele beschikbaarheid weergegeven.

Dag:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Afhalen mogelijk:

09:00 - 13:30 uur

09:00 - 13:30 uur

09:00 - 13:30 uur

09:00 - 13:30 uur

GESLOTEN


Lukt het u niet om binnen deze tijden af te halen? Laat uw bestelling dan alsnog per post versturen. Wij versturen uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Of neem contact op met onze klantenservice

In vakantieperiodes is het afhalen van bestellingen helaas niet mogelijk. Een vakantieperiode wordt aangegeven op onze klantenservice pagina.

Betalen bij afhalen bestelling

Omdat er geen fysieke winkel is, is pinnen bij afhalen helaas niet mogelijk. Wij vragen u vooraf via de webwinkel met IDeal of per bankoverschrijving te betalen.

Het contant betalen van bestellingen is alleen mogelijk wanneer dit gepast is. Er is geen kassa. Er is geen wisselgeld.

Langskomen voor producten

U bent van harte welkom om onze producten te bekijken en voor advies! Wij vinden het alleen vervelend wanneer u voor een gesloten deur staat.

Daarom raden wij u aan om uw voornemen om langs te komen telefonisch of via WhatsApp door te geven. U kunt ons bereiken op +31 (0)33 245 06 67.