(+31) (0)346 215 679

Is uw trap geschilderd of gelakt en daardoor spiegelglad? Met een rubber trapstrip wordt uitglijden voorkomen. U maakt de trap anti slip.

  • Veilig
  • Slijtvast
  • Uitstraling

Veilig met rubber trap strips

Met een rubbertrapstrip gaat u veilig de trap op- en af. Het rubberen profiel wordt aan de voorzijde van de trap geplaatst. Met een freesmachine worden sleuven in de traptreden gefreesd. Na het frezen van sleuven, worden de rubbertrapstrip zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf gedrukt. Het rubber profiel ligt ongeveer 1mm op het tredenvlak. Doordat de rubbertrapstrip aan de zijkant geprofileerd is, heeft deze voldoende weerstand en wordt daardoor niet uit de sleuf gelopen.

Slijtvast met rubber trap strips

Met een rubbertrapstrip wordt de voet meer geremd waardoor de wrijving op het tredevlak afneemt. Door minder wrijving blijft de aangebrachte verf- of laklaag langer mooi. Met een rubbertrapstrip hoeft u de traptreden minder vaak te schilderen.

Uitstraling met een rubbertrapstrip

Met een rubbertrapstrip op de traptrede kiest u voor luxe en veiligheid. Rubbertrapstrips zijn leverbaar voor nieuwe en bestaande trappen. Met een rubbertrapstrip wordt de trap een pronkstuk in uw huis.

 

Informatie aanvragen