(+31) (0)346 215 679

Gladde traptreden zijn vaak oorzaak van ongelukken op de trap in huis. Met een veilig gevoel de trap op en af?

  • Leg geen spullen op de trap
  • Zorg voor goede verlichting
  • Breng een antisliptrap strip aan

Wat doet een Antisliptrap strip?

Met een antisliptrap strip wordt uitglijden voorkomen. Plaats een antisliptrapstrip aan de voorzijde van iedere trap trede. Tijdens het belopen van de traptreden, ervaart u antislip werking door het opstaande randje en de geribbelde bovenzijde.

Er zijn twee verschillende varianten op de trap antislip te maken. Een ingefreesde antislip op de trap biedt permanente veiligheid. Ook nadat de traptreden opnieuw worden geschilderd, biedt deze antislip strip veiligheid. Een zelfklevende antislip strip op de trap biedt dezelfde veiligheid. Maar wanneer de treden opnieuw geschilderd worden, wordt de antislip tape verwijderd. Na het schilderen van de trap, kan opnieuw voor een antislip voorziening op de trap worden gekozen.

Wat is een antisliptrap strip?

Een antisliptrap strip is een rubberen of kunststof strip voorzien van een profilering aan de loopzijde van de strip. De antisliptrap strip ligt ongeveer 1 mm op het tredenvlak. De Strip wordt zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf gedrukt. Doordat de antislip strip aan de zijkant geprofileerd is, heeft deze voldoende weerstand en wordt niet uit de sleuf gelopen.

Een geplakte antislip strip heeft een sterk zelfklevende onderzijde. De strip wordt op iedere trede geplakt en nadien aangedrukt. De zelfklevende lijmrug is zeer krachtig wanneer deze op een vetvrije ondergrond is aangebracht.

Professionele montage antisliptrap strips

Bij onvakkundige montage van ingefreesde antislip strips op de trap loopt u kans op beschadiging. Daarom nemen we u deze zorg graag uit handen. Onze professionals maken sinds 2009 dagelijks trappenhuizen veiliger en werken vakkundig en secuur. Nadat het monteren van Antisliptrap Strips is afgerond, wordt uw trappenhuis netjes en stofvrij opgeleverd. U kunt direct gebruik maken van een veilige trap!

 

Informatie aanvragen